top of page
20211119 - Joram Raaijmaakers - Gerlach Delissen Photography-3.jpg

Ik ben gespecialiseerd in handgemaakte kunstwerken van klassieke auto’s in opdracht. Ik focus me op de  merken Porsche, Mercedes Benz, BMW en Ferrari. Daarnaast kan ik je hoogwaardige artprints leveren als uniek cadeau voor elke autoliefhebber

Ideaal als een echt uniek cadeau voor een speciaal iemand of gewoon voor jezelf omdat je je droomauto of motorfiets  vereeuwigd wil zien voor aan de muur? In dat geval is een werk in opdracht iets voor je!

Ik werk nauw samen met je als opdrachtgever om alle unieke details perfect te verwerken in het kunstwerk. Hierdoor wordt het eindresultaat altijd persoonlijk en uniek. 

Ik heb meer dan twintig jaar ervaring en zet deze graag voor je in.

Afmetingen variëren van 30 x 40 tot 100 x150 cm. Heb je speciale wensen dan is dat natuurlijk ook altijd bespreekbaar.

Als je op zoek bent naar een echt uniek, handgemaakt, kunstwerk neem dan contact met me op en ik bespreek graag vrijblijvend de mogelijkheden met je!

Wat kan je verwachten

Voor dat we beginnen

 

Als je een werk in opdracht overweegt neem dan contact met me op. We speken dan eerst alle wensen en mogelijkheden door zoals kleuren, afmetingen en unieke details. Eerst nog even naar mijn andere originele werken komen kijken om een idee te krijgen van de mogelijkheden is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Voordat ik zal starten met de opdracht zal ik een gedetailleerde schets op ware grootte maken. Als deze naar wens is start ik met het werk. 

Gedurende het proces houd ik je op regelmatige basis op de hoogte van de voortgang

 

Porsche_912_rear.jpg

Het proces

912sketch2.jpg

Een uitgebreide schets op ware grootte is het begin van ieder van mijn kunstwerken. Juiste proporties, unieke details en highlights worden opgezet 

912_50procent copy.jpg

Basiskleuren worden aangebracht. Highlights in de lak worden al aangestipt. Overige onderdelen worden in grijstonen opgezet

Porsche_912_rear_1.jpg

Diepere kleurlagen en schaduwtonen worden aangebracht. Details worden uitgewerkt zoals bumbers, lijsten, deurhendels en emblemen. Alle details worden nog een keer uitgebreid overlopen.

bottom of page